Over ons

Dit is mijn verhaal

Voor zo lang als ik het mij kan herinneren ben ik gek op dieren. Van 100 knuffels in mijn bed, lid van WNF voor de feitjes en krantjes tot de meest exotische vakantie excursies om mooie dieren te zien.

Voor ik zelf ging ontwerpen zocht ik eerst het hele internet af op zoek naar het ontwerp wat ik in mijn hoofd had, maar vaak tevergeefs. Toen besloot ik dat na 10 jaar haken ik mijn eigen dier ging ontwerpen en dat diertje is Julian de Ringstaartmaki. Dit was zo leuk, dat ik daar niet kon stoppen. Op dit moment lijkt mijn lijst met ontwerpideeën nooit korter te worden. Mijn collectie van amigurumi haakpatronen groeit met de meest exotische dieren, maar ook met dieren dichtbij huis.

Nog een paar andere dingen over mij, ik ben getrouwd, mama van 2 en wij hebben een overenthousiaste labradoodle. Ook ben ik linkshandig, maar haak ik met rechts! Mijn moeder heeft me de kunst van het haken geleerd. Zij helpt mij om met het ontwerpen van patronen en is de beste moeder en oma die ik kan wensen. Oh, en mocht er een wedstrijd snelhaken bestaan dan zou ze die zeker winnen.

Veel haakplezier met onze patronen!

Liefs Laura de Vries

Op zoek naar meer informatie? Lees onze blogs en tutorials.

Stokje haken

Stokje haken

Voor het haken van een stokje begin je de nieuwe toer met het opzetten van 3 lossen. Afhankelijk...