Verzending en retour

Digitale haakpatronen

Onze digitale haakpatronen ontvang je direct na ontvangst van je betaling. Hiervoor ontvang je een e-mail met de bijbehorende informatie.

Haakpakketten

Wij verzenden je bestelling zo spoedig als mogelijk, meestal de volgende dag. Dit houd in dat je in de meeste gevallen je bestelling binnen 2 werkdagen al in ontvangst kan nemen. Wij hebben alle producten direct uit voorraad leverbaar. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met je bestelling, nemen wij contact met je op.
Verzendkosten

Wij versturen alle pakketten en brievenbuspost met PostNL en hanteren de volgende verzendkosten;

Nederland

Voor bezorging in Nederland rekenen wij € 4,20 verzend- en verpakkingskosten. Bij bestellingen boven de € 50,- rekenen wij geen verzendkosten. Dit tarief geld voor zowel de pakketpost als brievenbuspost.

Binnen Nederland versturen wij vacuüm verpakte brievenbus zendingen. Dit houd in dat kleine bestellingen door de brievenbus op de deurmat vallen. Door het vacuüm verpakken van de zendingen vervormen bolletjes garen.

België

Voor bezorging in België rekenen wij € 7,50 verzend- en verpakkingskosten. Bij bestellingen boven de € 75,- rekenen wij geen verzendkosten.

CAL’s

Neem je deel aan een van onze CAL’s en heb je daar een pakket voor besteld? Deze worden verstuurd ongeveer 5 dagen na de definitieve inschrijvingsdatum.

Pakket niet ontvangen door een verkeerd ingevuld adres

Adresgegevens dienen juist ingevuld te worden. Je ontvangt na het plaatsen van je bestelling een bevestiging. Je ingevulde gegevens kan je via deze bevestiging controleren. Zijn je gegevens niet juist ingevuld? Neem dan direct even contact met ons op, zodat we je gegevens kunnen wijzigingen.

Zodra je bericht hebt ontvangen dat de bestelling is verstuurd kunnen we deze gegevens niet meer wijzigen. Pakketten met een onjuist adres komen binnen een aantal dagen bij ons retour, samen met een rekening van het retour zenden. (€ 6,75 pakket).

De kosten om het pakket opnieuw te verzenden naar het juiste adres bedragen € 2,95 + de retourkosten. Wilt u de bestelling laten annuleren, dan is dat ook mogelijk. De retourkosten worden dan in mindering gebracht op het door u te ontvangen bedrag.

Heb je vragen over een product? Neem contact met ons op via e-mail: info@muisenzo.nl

Retouren

Binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling, heb je recht om jouw bestelling retour te sturen. Alleen complete, ongebruikte en onbeschadigde materialen mag je retour sturen. Een uitzondering hierop zijn haakpatronen.

Stuur zover mogelijk jouw bestelling retour in de orginele verpakking. Is deze niet meer geschikt, of mocht je de verpakking niet meer hebben, stuur de materialen dan in deugelijke verpakking naar ons terug.

Stuur bij jouw retour ook direct de originele factuur (deze heb je via e-mail ontvangen) mee, of een duidelijk briefje met naam, adres, ordernummer en telefoonnummer. Dit zorgt voor een vlottere verwerking.

De kosten en het risico voor de retourverzending zijn voor eigen rekening.